Nákupný košík
Môj účet

Steven Kloves - Báječní Bakerovi hoši (papierový obal)

Steven Kloves - Báječní Bakerovi hoši (papierový obal)






Hodnotenie
 

TOVAR JE DOČASNE VYPREDANÝ.
Nechajte sa automaticky kontaktovať o dostupnosti tovaru
prostredníctvom e-mailu:
Váš e-mail
:


Informácie o filme

Hrajú


Jeff Bridges
Beau Bridges
Jennifer Tilly
Michelle Pfeiffer
Xander Berkeley
Dakin Matthews
Tina Lifford
David Coburn

Informácie


názov tituluThe Fabulous Baker Boys
obrazovka16:9
zvukčeský 2.0 / anglický 2.0
titulkyčeské
dĺžka114 minút
nosičDVD


V ponuke od
:
19.03.2013

Zaradenie filmu


Informácie o režisérovi


Hodnotenie filmu

Už ste film videli?? Napíšte Vaše hodnotenie filmu a informujte ostatných užívateľov
a návštevníkov internetového obchodu.


staryhoky
pred 9 rokmi
Dobrý deň všetkým vo "Filmovy.sk" a všetkým prípadným čitateľom tohto môjho príspevku.
Pred asi 20 som si nainštaloval satelitný komplet na ktorom som "chytal" TV stanice od Japonska a Filipín naprieč skoro celou zemeguľou až po Kubu a Venezuelu. Náhodou som asi pred 15 rokmi na niektorej z anglických TV staníc natrafil na tento film. Nestačil som si už však pripraviť videorekordér na nahrávanie a tak som ho dopozeral a aj napriek mojej veľmi chabej angličtine ma ten film nesmierne zaujal. No, a potom začala moja "poľovačka" po tomto filme. Asi po dvoch rokoch som naň opäť náhodou "narazil" na akejsi nemeckej stanici. Dopadlo to ako prvý raz. Opäť som ho nevidel komplet. A odvtedy som sa márne snažil o nahrávku tohto filmu. A uisťujem Vás, že veľmi cieľavedome som sa o to snažil. V poslednom čase som x krát "prekopal" celý internet, a všetko moje úsilie bolo márne. Ani si možno neviete predstaviť ako som bol posadnutý získaním tohto filmu. Celú túto ouvertúru môjho hodnotenia píšem len preto, aby ste si vedeli predstaviť čo predchádzalo tomu momentu, keď mi kuriér odovzdal obálku od Vás s týmto filmom.
Za pár minút bol vo videorekordéri a za tých pár dní som ho už nie že pozeral, ale doslova "študoval" ani neviem koľkokrát. Po tejto mojej spovedi Vás už asi vôbec nemusím obťažovať a iste Vám je jasné akú neoceniteľnú službu ste mi preukázali. Mám už 68 rokov a videl som za svojho života nespočetne mnoho aj skutočne vynikajúcich filmov. Tento sa však pre môj naturel medzi nimi jagá ako hotový diamant. Pre mňa je hudba tohto filmu možno aj na 10 hviezdičiek. Hudba Dave Grusina z tohto filmu ma dostáva priam do stavu extázy. Spev Michelle Pfeiffer tak isto. Výkony hlavných predstaviteľov sú na môj vkus /možno nie dobrý, ale predsa len môj/ mimoriadne dobré. Jednoducho tak ako od Michelle Pfeiffer, tak aj od Jeffa Bridgesa som videl len veľmi zriedkavo nevydarené stvárnenie hraných postáv. Obidvaja by mohli hádam úspešne hrať aj v nemých filmoch. Stačia ich pohľady, mimika a gestá a je "vymaľované". Scenáru, réžii a kamere sa tiež nedá toho mnoho vyčítať. Strihač by si však zaslúžil po prstoch za neustriehnutie /zrejme/ zvukára v sekvencii bitky obidvoch bratov.
No hádam už stačilo! Na záver len poznamenám, že toto DVD nepovažujem za kúpu tovaru, ale za Váš dar, ktorým ste splnili môj dlhoročný sen zo sveta filmu.
Ešte raz úctivo a úprimne ďakujem.

Komentáre k filmu


 
TIP Profesionálna TVORBA WEB STRÁNOK a MOBILNÝCH APLIKÁCIÍ. Propagujte svoju firmu, produkt, akciu profesionálne a lacno. Viac informácií na www.wsd-europe.com.

Knižné a hudobné novinky z Knižný.sk a Hudobný.sk
 


Heureka.sk - overené zákazníkmiPricemania.skNajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.superdeal.skMožnosti platbyFilmovy.sk - mobilná aplikácia AndroidFilmovy.sk - mobilná aplikácia iOS
Môj účet
Prihlásiť sa cez Facebook Prihlásenie Nová registrácia
Prepnúť na mobilnú verziu stránky